For at kunne modtage et af vores tilbud skal barnet/den unge visiteres gennem kommunen. Og Familiecentret Ll. Nørremarks specialist i neuropsykologi, Susanne Freltofte fra Bakkedal, skal som regel læse barnets/den unges papirer og sige god for, at barnet/den unge kan hjælpes af os.

Normalt vil barnet/den unge og hans eller hendes forældre komme på besøg hos os, ofte sammen med sagsbehandleren, inden den endelige beslutning.

Hver enkelt barn eller ung, der er indskrevet hos os, får støtte fra vores ansatte i forhold til lige præcis deres udfordringer. Samtidig får både barnet/den unge selv og de pårørende undervisning hos os og vores specialister. Her lærer de om hjernen og dens udvikling. Her gennemgås barnets/den unges sag med dem og ofte også sagsbehandleren. Barnet/den unge får en forklaring i ord og begreber, der giver mening for dem selv, om, hvad der er på færde i deres hjerne, hvad der er deres stærke sider, og hvori deres svagheder består. Denne indsigt, som de får i trygge rammer af erfarne fagfolk, er med til at give dem den selvindsigt, der er forudsætningen for, at de aktivt tager del i det arbejde, der skal udvikle deres potentialer. Samtidig lærer deres forældre, hvordan de bedst støtter den unge i dennes udvikling. Nogle gange er det hele familien, der er med på sådan en undervisningsdag.

ics

 

Kontakt os

Telephone:
59 32 44 50 -  21557597
Email: post@familiecentret.com
Website: www.lillenorremark.dk

 

 

foto 14